تماس با نقاشی ساختمان محمدی
سفارش نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

زمانی که تصمیم می گیرید برای ایجاد تنوع در محیط اطرافتان از رنگ استفاده کنید، با انتخاب های زیادی روبرو می شوید. رنگ های متنوعی از قبیل رنگ آکریلیک، مولتی کالر، بلکا، رنگ روغن، پلاستیک و غیره انتخاب را کمی دشوار می کنند. با این حال اگر مایلید هزینه نقاشی ساختمان برایتان ارزان تمام شود و خیلی زود کار رنگ آمیزی پایان یابد، رنگ پلاستیک انتخاب شایسته تری برایتان خواهد بود. در ادامه این مطلب به توضیحاتی درباره رنگ پلاستیک و مزایا و معایب این رنگ می پردازیم تا با آگاهی کامل این رنگ را انتخاب کنید.

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

مزایا و معایب رنگ پلاستیک

رنگ پلاستیک یکی از رنگ های پرکاربرد در نقاشی ساختمان است که از دیرباز تاکنون همچنان جایگاه خود را در زیباسازی معماری حفظ کرده است.

  • اجرای این رنگ بسیار راحت است و خیلی سریع خشک می شود.
  • رنگ پلاستیک بر پایه آب است و در آب بخوبی حل می شود و نیازی به حلال های نفتی ندارد.
  • رنگ پلاستیک نیازی به زیرسازی ندارد و سرعت عمل رنگ آمیزی آن بالا است.
  • این رنگ به دلیل مات بودن تمام عیوب و ناهمواری های دیوار را به خوبی می پوشاند و سطحی کاملا صاف و یکنواخت به نمایش می گذارد.
  • رنگ پلاستیک بر پایه آب است و کاملا بدون بو می باشد و هیچ ضرری برای سلامتی انسان و محیط زیست ندارد.
  • قیمت رنگ پلاستیک از سایر رنگ ها کمتر است به همین دلیل مورد استقبال عده زیادی قرار گرفته است.
  • دستمزد رنگ آمیزی با رنگ پلاستیک نسبت به رنگ های دیگر کمتر است.
  • تنوع رنگی بالایی دارد.

معایب استفاده از رنگ پلاستیک

  • رنگ پلاستیک به دلیل غیر قابل شستشو بودن بر روی قسمت های فلزی و آهنی، چوبی و غیره مانند درب و پنجره ها قابل اجرا نیست.
  • این رنگ آب را به خود جذب می کند و قابل شستشو نمی باشد.
  • به دلیل مات بودن و شست و شوی سخت معمولا زود کثیف می‌شود.
  • نسبت به رنگ روغنی ماندگاری و دوام کمتری دارد.
  • معمولا بعد از گذشت سه سال چروک می شود.
  • برای مکان های مرطوب اصلا گزینه مناسبی نمی باشد.
  • رنگ پلاستیک مقاومت پایینی نسبت به نور خورشید دارد ودر اثر مرور زمان و تابش مستقیم نورخورشید به سطوحی که رنگ پلاستیک دارند، این سطوح دچار تغییر رنگ می شوند.

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

کاربرد رنگ پلاستیک در نقاشی ساختمان

رنگ پلاستیک یکی از رنگ های قدیمی و پرکاربرد در نقاشی ساختمان است و ماده اصلی آن لاتکس بوده و به دو نوع نیمه پلاستیک و تمام پلاستیک تقسیم بندی می شود. رنگ های تمام پلاستیک استاندارد قابلیت شستشو دارند و در برابر آب مقاوم اند اما این رنگ کمتر در بازار یافت می شود. هر چند رنگ پلاستیک در مقایسه با رنگ روغن دوام و طول عمر کمتری دارد اما به دلیل ارزان بودن و اجرای سریع همچنان پرکاربرد است. هر چند از رنگ پلاستیک بیشتر برای رنگ آمیزی سقف استفاده می شود اما به این معنی نیست که اصلا برای پوشش دیوار ها مناسب نمی باشد بلکه افراد زیادی هنوز هم رنگ پلاستیک را یک انتخاب مناسب برای رنگ آمیزی دیوارها می دانند.

این رنگ را می توانید برای مکان های کم تردد که کمتر در معرض آلودگی هستند استفاده کنید. مکان هایی مثل اتاق خواب بزرگسالان، نشیمن، پذیرایی و سقف ها برای اجرای این رنگ مناسب می باشند. قیمت پایین رنگ پلاستیک این امکان را برای شما فراهم می کند تا هرساله و یا سه سال یکبار رنگ دیوارهای منزلتان را عوض کنید و از تغییر و تحولی که بواسطه رنگ های متنوع ایجاد می کنید لذت ببرید. همچنین رنگ پلاستیک به دلیل سازگار بودن با گرما یک رنگ پرکاربرد در نقاشی ساختمان مناطق گرمسیر است.

اساتید هنرمند ما در نقاشی ساختمان دنیای رنگ توصیه می کنند که اگر قصد دارید رنگ پلاستیک را برای رنگ آمیزی منزل تان انتخاب کنید حتما مزایا و معایب این رنگ را به دقت مطالعه کنید و با توجه به نیازتان این رنگ را انتخاب کنید.

آموزش مرحله به مرحله نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

رنگ پلاستیک به لحاظ ساختار با رنگ روغن متفاوت است و مراحل اجرای آن نیز با اجرای رنگ روغن تفاوت دارد. استادکاران ما در نقاشی ساختمان دنیای رنگ تمام مراحل اجرای انواع رنگ های ساختمانی را به صورت تجربی آموخته اند و به بهترین نحو اجرا می کنند.

مرحله اول اجرای رنگ پلاستیک

 قبل از اقدام به رنگ آمیزی ابتدا سطح مورد نظر نیاز به بررسی دارد. اگر سطح کار دارای رنگ باشد نیازی به آستر ندارد و می توانید بتونه کاری را شروع کنید. اما اگر سطح کار گچی باشد ابتدا باید یک دست رنگ را به عنوان آستر روی سطح بزنید تا بتوانید بتونه کاری را شروع کنید.

مرحله دوم اجرای رنگ پلاستیک

دومین مرحله کار، درست کردن بتونه است. ساخت بتونه پلاستیک با بتونه رنگ روغنی تفاوت دارد و مانند درست کردن گچ است. ابتدا کمی مل را در ظرف بریزید و مقداری آب و رنگ به آن اضافه کنید. اگر بتونه شما شل بود به آن مل اضافه کنید ولی اگر سفت شد کمی رنگ و آب به آن اضافه کنید.

مرحله سوم  اجرای رنگ پلاستیک

سومین مرحله زیرکاری است که باید ترک های سطح را ترمیم کنید. اگر ترک سطحی بود با بتونه قابل حل است ولی اگر عمیق بود باید با گچ لکه گیری شود و در انتها با کمک کاردک و تیغ سطح را صاف کنید.

مرحله چهارم اجرای رنگ پلاستیک

بعد از اینکه زیرکاری به اتمام رسید نوبت به سنباده زدن می رسد. برای این کار باید متناسب با سطح زبری سنباده را انتخاب کنید. اگر خرابی سطح زیاد نباشد سنباده ۱۲۰ یا ۱۵۰ مناسب است ولی در صورت زبر بودن سنباده ۱۰۰ یا ۱۲۰ استفاده کنید.

مرحله پنجم اجرای رنگ پلاستیک

بعد از انجام سنباده کاری، سطح مورد نظر برای اجرای رنگ اصلی آماده است. ترکیب رنگ پلاستیک، ساخت مایه رنگ و در نهایت رنگ پلاستیک اصلی برای رنگ آمیزی را انجام دهید. برای این کار بهتر است ابتدا کمی از رنگ رقیق شده را در یک ظرف ریخته سپس مایه رنگ را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید در نهایت ماده تهیه شده را به رنگ اصلی اضافه کنید. در اولین ست رنگ آمیزی رنگ باید رقیق باشد تا جذب سطح شود. می توانید رنگ مورد نظرتان را با ابزاری مثل قلم مو، غلطک و یا پیستوله بر روی سطوح مورد نظر اجرا کنید.

 

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

نکات مهم برای اجرای رنگ پلاستیک

  • این نکته را به یاد داشته باشید که اگر رنگ پلاستیک با قلم مو اجرا شود رد قلم مو بر روی سطح باقی می ماند، بنابراین توصیه می کنیم برای اجرای رنگ پلاستیک از پیستوله و یا غلطک استفاده کنید چون در این صورت رنگ حالت مخملی به خود می گیرد و زیبایی سطح بیشتر می شود.
  • حتما قبل از استفاده از رنگ پلاستیک برای نقاشی ساختمان وشروع کار دست‌های خود را با وازلین چرب کنید و بعد از اتمام کار رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان دست‌هایتان را با آب گرم بشویید.
  • بهتر است بین هر بار رنگ زدن ۲ ساعت فاصله بیندازید.
  • خشک شدن اولیه رنگ پلاستیک روی سطح معمولا ۲۴ ساعت و خشک شدن کامل آن حدود ۷ روز طول می کشد.
  • قبل از خشک شدن رنگ در صورتی که رنگ به جایی پاشیده شد از دستمال خیس برای پاک کردن آن استفاده کنید.
  • اگر تمام موارد ذکر شده را بطور کامل و دقیق رعایت کنید نتیجه مطلوبی بعد از اجرای رنگ پلاستیک خواهید داشت.

اگر تجربه چندانی در رنگ آمیزی ندارید و با توضیحات داده شده باز هم نمی توانید اجرای خوبی داشته باشید، بهتر است ریسک نکنید تا باعث دوباری و هزینه های گزاف شود و کار را به افراد باتجربه و خبره در این زمینه بسپارید. اساتید دنیای رنگ با دانش و مهارتی که طی سال ها تجربه کسب کرده اند کار رنگ آمیزی ساختمان را با سرعت و دقت بالایی انجام می دهند و قطعا برترین خروجی ها را دریافت خواهید کرد. ضمن اینکه کیفیت اجرای کار را تضمین می نماییم و پشتیبانی در همه ایام سال داریم. برای هماهنگی و ثبت سفارش نقاشی ساختمان با کارشناسان دنیای رنگ تماس بگیرید.

تماس با نقاشی محمدی

نقاشی ساختمان محمدی

۰۲۱۶۶۱۰۲۷۱۶

۰۹۱۲۵۶۵۹۷۶۸

۰۹۱۲۴۳۳۴۵۲۱